Fortrolighedspolitik

Introduktion

Danone ved, at du er interesseret i, hvordan dine personlige oplysninger bruges, og vi forstår vigtigheden af at beskytte dit privatliv.

Denne erklæring om databeskyttelse beskriver hvordan Danone S.A. og alle dets datterselskaber (“Danone”) indsamler og administrerer dine personlige oplysninger. Den indeholder oplysninger om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, hvorfor vi har brug for dem, og hvordan de kan være til gavn for dig.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål og kommentarer, eller hvis du gerne vil anmode om dine rettigheder som et informationsemne.

Denne erklæring om databeskyttelse blev sidst opdateret den 2020-01-10.

Grundlæggende principper og vores engagement i privatlivets fred

Hos Danone stræber vi efter at beskytte din ret til privatliv. Vi sigter mod at beskytte alle personlige data, vi har, håndtere dine personlige data på en ansvarlig måde og være åbne i vores metoder. Din tillid er vigtig for os. Vi er derfor forpligtet til at følge disse grundlæggende principper:

Du er ikke forpligtet til at videregive personlige oplysninger, vi anmoder om. Hvis du vælger ikke at gøre det, kan vi muligvis ikke give dig visse tjenester eller produkter.

Vi indsamler og behandler kun dine oplysninger til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring eller til specifikke formål, som vi deler med dig og / eller som du har accepteret.

Vi sigter mod at indsamle, behandle og bruge så lidt personlige data som muligt.

Når vi indsamler dine personlige oplysninger, sigter vi mod at holde dem så nøjagtige og opdaterede som muligt.

Hvis de personlige data, vi indsamler, ikke længere er nødvendige til noget formål, og vi ikke er lovpligtige til at bevare dem, vil vi gøre hvad vi kan for at fjerne, ødelægge eller identificere dem permanent.

Dine personlige oplysninger vil ikke blive delt, solgt, lejet eller videregivet andet end beskrevet i denne fortrolighedserklæring.

Hvilke personlige oplysninger indsamler vi?

De personlige data, vi indsamler, varierer afhængigt af formålet med indsamlingen og det produkt eller den service, vi leverer dig.

Generelt kan vi indsamle følgende typer personlige data direkte fra dig:

Kommunikation med os, som kan indeholde detaljer om vores opkald via chat, guider og / eller kundeservicelinjer.

Browserhistorie, f.eks. besøgte sider, dato for besøg, placering, hvorfra de blev besøgt, og IP-adresse.

Profiler på sociale medier.

Vi kan også indsamle personlige oplysninger om dig indirekte, når

du deler indhold på sociale mediesider, websider eller applikationer, der vedrører vores produkter eller som svar på vores promotionsmateriale på sociale medier eller

vi læser eller indsamler personlige oplysninger om dig ved at læse oplysninger indsamlet fra andre websteder (for eksempel kan vi placere en annonce på et tredjeparts websted, og når du klikker på den annonce, vil vi modtage oplysninger om dig og andre besøgende på webstedet til at måle rækkevidde og succes med annoncen).

Hvilke personlige oplysninger indsamler vi?

Hvorfor indsamler og bruger vi dine personlige oplysninger?
Vi indsamler dine personlige oplysninger for at give dig den bedste online oplevelse og kundeservice af høj kvalitet. Især kan vi indsamle, opbevare, bruge og videregive dine personlige oplysninger til følgende formål:

  • At udvikle og forbedre vores produkter, tjenester, kommunikationsmetoder og funktionen af vores websteder.
  • At styre vores daglige forretningsbehov i forbindelse med din deltagelse i vores konkurrencer, lotterier eller reklameaktiviteter eller anmodninger.
  • Til intern sporing og kvalitetssikring.
  • At forstå og værdsætte kunders interesser, ønsker og ændrede behov, for at forbedre vores websted, vores aktuelle produkter og tjenester og / eller udvikle nye produkter og tjenester.

Vi har muligvis også brug for dine personlige oplysninger for at opfylde lovbestemte forpligtelser eller i forbindelse med et kontraktforhold, vi har med dig.

Når vi indsamler og bruger dine personlige data til ovennævnte formål eller til andre formål, vil vi informere dig før eller på indsamlingstidspunktet.

Når det er relevant, vil vi bede om dit samtykke til, at vi behandler personlige data. Når du har givet dit samtykke til vores behandling, har du retten til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine personlige data, har du et antal rettigheder, og du kan udøve disse rettigheder til enhver tid. Vi har givet et overblik over disse rettigheder nedenfor sammen med, hvad det betyder for dig. Du kan udøve dine rettigheder via vores kontaktside.
 

Retten til at få adgang til dine personlige data og rette dem

Du har til enhver tid ret til at få adgang til, rette eller opdatere dine personlige data. Vi forstår vigtigheden af ​​dette, og hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os via vores kontaktside.

Retten til dataportabilitet

Dine personlige oplysninger kan bæres. Dette betyder, at de kan flyttes, kopieres eller transmitteres elektronisk. Denne ret gælder kun på følgende betingelser:

Behandlingen er baseret på dit samtykke.

Behandlingen udføres for at opfylde en aftale.

Behandlingen udføres automatisk.

Hvis du ønsker at udøve din ret til dataportabilitet, bedes du kontakte os via vores kontaktside.

Retten til at slette dine personlige data

Du har ret til at anmode om, at vi sletter dine oplysninger

dine personlige oplysninger er ikke længere nødvendige til de formål, som vi har samlet dem eller

du trækker tilbage det samtykke, du tidligere har givet os til at behandle dine personlige data, og der er intet andet retligt grundlag for behandling af dine personlige data eller

du modsætter dig, at vi behandler dine personlige data til direkte markedsføringsformål eller

du modsætter dig, at vi behandler dine personlige data for Danones legitime interesser (for eksempel for at forbedre den samlede brugeroplevelse på webstederne)

personlige data behandles ikke lovligt eller

dine personlige oplysninger skal slettes for at overholde loven.

Hvis du ønsker at slette de personlige oplysninger, vi har om dig, skal du fortælle os det, og vi vil tage passende forholdsregler for at svare på din anmodning i overensstemmelse med lovkrav.

Hvis de personlige data, vi indsamler, ikke længere er nødvendige til noget formål, og vi ikke er lovpligtige til at bevare dem, vil vi gøre hvad vi kan for at slette, ødelægge eller permanent identificere dem.

[Hvis der er en bestemt periode, hvor vi har brug for at beholde dem, skal du indtaste dette]

Retten til begrænsning af behandlingen

Du har ret til at begrænse behandlingen af ​​dine personlige oplysninger om

du tror ikke, at de personlige oplysninger, vi har om dig, er korrekte eller

personlige data behandles ikke på en lovlig måde, men i stedet for at slette de personlige data foretrækker du, at vi begrænser behandlingen eller

vi har ikke længere brug for dine personlige oplysninger til de formål, som vi har indsamlet dem for, men du har brug for oplysningerne til at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav eller

du har modsat dig behandlingen af ​​dine personlige data og afventer bekræftelse af, om dine interesser forbundet med denne indsigelse opvejer de legitime grunde til behandlingen af ​​dine oplysninger.

Hvis du ønsker at begrænse behandlingen af ​​dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os, så tager vi passende skridt til at svare på din anmodning i overensstemmelse med lovkrav.

Ret til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data. Kontakt os via vores kontaktside.

Retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed Du har ret til at indgive en klage direkte til en tilsynsmyndighed om, hvordan vi behandler personoplysninger. I Sverige underretter du Datatilsynet via følgende link.

Du kan også kontakte Danones databeskyttelsesrepræsentant i henhold til oplysningerne nederst på siden under “Hvordan kan du kontakte os?”

Hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger

Vi forstår, at sikkerheden ved dine personlige oplysninger er vigtig. Vi stræber efter at beskytte dine personlige oplysninger mod misbrug, afbrydelse, tab, uautoriseret adgang, ændring eller videregivelse. Vi har truffet en række sikkerhedsforanstaltninger for at hjælpe dig med at beskytte dine personlige oplysninger. For eksempel udfører vi adgangskontrol, bruger firewalls og sikre servere, og vi krypterer personlige data.

Deling af dine personlige oplysninger

Når vi deler dine personlige oplysninger med partnere og andre organisationer, sikrer vi, at vi kun gør det med organisationer, der beskytter dine personlige oplysninger og overholder gældende fortrolighedslovgivning på samme eller lignende måde som vi gør.

Dine personlige oplysninger vil ikke blive delt, solgt, lejet eller videregivet andet end beskrevet i denne fortrolighedserklæring. Vi kan dog dele dine oplysninger, når det kræves af loven og / eller af statslige organer.

International datadeling

Personoplysninger kan behandles uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Ved behandling uden for EØS sikrer Danone, at denne grænseoverskridende databehandling er tilstrækkelig beskyttet.

De beskyttelsesforanstaltninger, vi bruger til at beskytte grænseoverskridende databehandling inkluderer:

Standardkontraklausuler godkendt af Europa-Kommissionen. Disse standardkontraklausuler giver tilstrækkelige garantier til at imødekomme kravene til tilstrækkelighed og sikkerhed i EU’s almindelige databeskyttelsesforordning eller

Certifikat, der viser, at tredjepart uden for EØS behandler personoplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med EU’s almindelige databeskyttelsesforordning. Disse certifikater er godkendt af enten Europa-Kommissionen, en kompetent tilsynsmyndighed eller et nationalt kompetent godkendelsesorgan i relation til den almindelige databeskyttelsesforordning.

Automatisk beslutningstagning og profilering

For nogle tjenester og produkter kan vi behandle dine personlige data med automatiske metoder. Dette betyder dybest set, at beslutninger træffes automatisk uden menneskelig indblanding.

Vi kan også behandle dine personlige oplysninger til profilering for at foregribe din adfærd på vores websted eller produkter, der kan være af interesse for dig.

Hvis vi agter at bruge sådanne metoder, vil vi naturligvis informere dig om dette og give dig muligheden for at gøre indsigelse mod denne behandling på forhånd. Du har også friheden til at kontakte os for yderligere information om denne behandling.

Cookies og andre teknologier

Vi kan også indsamle personlige oplysninger om dig ved hjælp af cookies og anden teknologi. Dette kan ske, når du besøger vores websteder eller tredjepartswebsteder, ser vores annoncer online eller bruger vores / en tredjeparts mobilapplikationer og kan indeholde følgende oplysninger:

Oplysninger om din browser og dit operativsystem

IP-adresse på den enhed, du bruger

Vores websider, som du besøger

Links, som du klikker på, når du interagerer med vores tjenester.

Vores cookieerklæring indeholder mere information om dette.

Hvordan kan du kontakte os?

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager vedrørende denne fortrolighedserklæring eller behandlingen af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os via vores kontaktside.

Danones databeskyttelsesansvarlig
Du har også muligheden for at kontakte Danones databeskyttelsesansvarlige for følgende oplysninger:

Rocio NOVELLA
E-mail-adresse: dpo.nordics@danone.com
Adresse: 17 Boulevard Haussmann,
75009, Paris, Frankrig
Mobiltelefon: +33 (0) 646304337
Telefon: +33 (0) 144352020

Strengt nødvendige cookies
De er nødvendige for at hjemmesiden skal fungere og kan ikke deaktiveres. De er normalt kun sat som svar på handlinger foretaget af dig, hvilket svarer til en anmodning om en tjeneste (indstilling af dine personlige oplysninger, log ind, udfyldning af formularer osv.). Du kan indstille din browser til at blokere eller advare dig om disse cookies, hvilket kan betyde, at nogle dele af webstedet ikke fungerer.
Analytiske cookies
De giver os mulighed for at tælle besøg og trafikkilder for at måle og forbedre ydeevnen på vores hjemmeside. De viser os, hvilke sider der er mest og mindst populære, og hvordan de besøgende bevæger sig rundt på webstedet. Hvis du ikke tillader disse cookies, ved vi ikke, hvornår du har besøgt vores websted, og vil ikke kunne overvåge dets ydeevne.
Actimel bruger cookies på denne hjemmeside. Med dit samtykke bruger vi dem til at måle og analysere brugen af hjemmesiden (analytiske cookies), tilpasse dem til dine interesser (personaliserings cookies) og til at præsentere dig for relevant reklame og information (målretningscookies). For mere information, læs venligst cookiepolitikken. Læs mere i vores cookie politik.